Pert nyertek Pál Marciék a vasárnap.hu ellen - ifaktor
szivárványos zászlók
Pál Marci és Hanol Ádám már három hónapja egy nyílt levélben jelezte, hogy hajlandó akár perre is menni az igazukért a vasárnap-hu-val szemben. A homoszexuális pár több olyan téves és hamis állításra is felkapta a fejét, amelyek miatt beperelte a honlapot.


„Pert nyertünk első fokon a vasarnap.hu ellen! A Fővárosi Törvényszék ma helyreigazításra kötelezte az internetes oldalt, ami egy 2021. januárjában megjelent cikkben valótlanságokat állított az örökbefogadásunkról, és törvénysértések elkövetésével vádolta a szivárványcsaládokat, köztük minket is. A cikk állításait akkor részletesen cáfoltuk, és nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy első fokon a bíróság is igazat adott nekünk! Fellebezhetnek másodfokon és még a végleges döntésig, akár hónapok is eltelhetnek, de ez nekünk egy morális győzelem."

– írta saját közösségi oldalán Pál Marci, amelyben jelzi, hogy egyelőre csak elsőfokon nyerték meg az ügyet, így a vasárnap.hu-nak lehetősége van fellebbezni.

Marci és Ádám leginkább azon háborodtak fel, hogy a portál úgy állította be őket, mintha jogtalanul, törvénysértő módon fogadtak volna örökbe annak idején.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!