Pál Marci úgy kapott védettségi igazolványt, hogy nem védett - ifaktor
koronavírus vakcina fiolában
A család az család-kampány arca és éllovasa, Pál Marci az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben leírja, hogy nem teljesen érti, hogyan és miért kapott védettségi igazolványt.


„2020 november végén lettünk betegek. Pozitív PCR teszt. Hamar meggyógyultunk. Ma megjött az antitest tesztem, ami negatív lett. Ki érti ezt? Kaptam kártyát is, pedig nem voltam védett. Hétvégén háziorvosunk hívott, hogy szeretnénk-e oltást? Igeeen: jött a válasz azonnal. Ma időpontra mentünk a 6. kerületi oltópontra. Gyorsan, flottul ment minden. Mindenki kedves és emberi volt. Tájékoztattak, viccelődtek és fáradtak voltak. Ma csak az én orvosom 200embert oltott. Ja és kb. csak fiatalok voltak 20-40es korosztály! A végén pedig az egyik oltó srác pedig ránk nézett és mondta, hogy hajrá fiúk! Minden tisztelet az Övék. Vigyázzatok, regisztráljatok és kitartás. Mindjárt vége!"

– írta Marci az oldalára.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

Marci tehát annak ellenére kapott igazolványt, hogy semmiféle védettsége nem volt a vírus ellen – hiszen az antitest-tesztje negatív lett. Más kérdés, hogy nem sokkal később valóban védett lett – így a kártya is aktuális lett –, hiszen őt és párját, Ádámot is beoltották.

Elmondása szerint a 6. kerületi oltóponton szinte csak fiatalok voltak. Ezek szerint már valóban a 20-40 éves korosztályt oltanák?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!