Palácsik Lilla csalás áldozata lett - ifaktor

Lilla örömhírt közölt az Instagramján, hiszen újszülött kisbabájuk szűrővizsgálatán mindent rendben találtak az orvosok. Ennek ellenére a posztban – sajnálatos módon – másra is fel kellett hívnia a figyelmet.


„Sziasztok! Jelentjük túlvagyunk a szűrővizsgálatokon. A hasi-, a koponya- és a csípőultrahangon is minden rendben volt. Nekünk már fantasztikusan indult a hét"

– kezdte a posztját az influenszer.

A hidegzuhany, azonban csak ezután következett.

„Fontos itt a poszt alján írnom a sok csaló oldalról! Vigyázzatok, kérlek velük! Semmi közöm azokhoz az oldalakhoz, kértem már az Instagramon, hogy kapjam meg a kis kék pipát, hogy könnyen be tudjatok azonosítani. Ne adjátok ki az adataitokat, főleg ne a banki adatokat! Puszi nektek"

– zárja a posztját a remek fotósként is ismert híresség.

Az utóbbi időben több influenszer oldaláról is jelentek meg hamis másolatok, így tényleg érdemes ezekkel vigyázni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!