Így kérte meg Palácsik Lilla kezét Visváder Tamás - ifaktor
A pár 2018-ban házasodott össze, azóta már megszületett első közös gyerekük is, most a Life TV Bréking című műsorában mesélte el Visváder, hogy anno, hogy kérte meg akkori barátnője kezét.

A műsorban a lánykérésnél bekövetkező kínos bakikról beszélgettek a vendégek, amikor Holdampf Linda kérésére elmesélte, hogy ő hogyan kérte meg Palácsik Lilla kezét.

Az eljegyzés karácsonykor ajándékozás közben történt, és Lilla egyből igent mondott. Az egész sztori, a lenti videóban megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!