Palácsik Lilla megmutatta hogyan nyerte vissza régi formáját a szülés után - ifaktor
Új YouTube-videó került fel a a PALÁDER csatornára, amit Visváder Tamás és Palácsik Lilla üzemeltet. Ezúttal az influenszer anyuka kedvenc edzésgyakorlatait mutatta meg.

Lilla a tíz kedvenc gyakorlatát vette elő, amit már a terhessége előtt is előszeretettel használt, de abban is nagy segítséget nyújtott, hogy minél gyorsabban visszanyerje formáját a szülés után. Az látszik, hogy Lilla kirobbanó formában van, úgyhogy mindenképp hasznosak lehetnek az általa elmondottak.

A videó egyébként igazi csapatmunka volt, ugyanis az utómunkát férje Visváder Tamás végezte.

„Instagramon sok üzenetet kaptam tőletek, hogy osszam meg hogyan próbálom visszanyerni a "régi" formámat. Hát így :) ebben a videóban bemutatom nektek a 10 kedvenc gyakorlatom! Csináljátok meg otthon ti is, készítsetek instastorykat, jelöljetek meg :) és én minden videót megosztok majd :)"

– írta videójához az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!