Palácsik Lilla mindent megtesz, hogy visszanyerje alakját - ifaktor
Palácsik Lilla fehér ruhában és harisnyában ül a lépcsőn

Az influenszer anyuka, Palácsik Lilla és Visváder Tamás gyermeke alig pár hónapja született meg, Lilla máris az alakját formálja, ezzel is motiválva megannyi édesanya követőjét.


Palácsik Lilla legújabb Instagram-posztjában egy kép és videó sorozatot osztott meg edzéséről, amivel ösztönzőleg hat nézőire. Bejegyzésében elmesélte, hogy sajnos a szülés következtében szétnyílt a hasizma, így csak speciális mozgásgyakorlatokat hajthat végre.

Lilla elárulta, hogy részletesebb beszámolót is tervez tartani az edzéseiről és a szülés utáni regenerációjáról, amit a férjével közös YouTube-csatornájukon fog megtenni. Addig is érjük be ezzel a pár fotóval és videóval.

„Sziasztok! Végre eljutottam oda, hogy megmutassam nektek, milyen mozgásformát alkalmazok a szülés után. Ahogy már meséltem, sajnos a hasizmom szétnyílt így a hasamat terhelő mozgásokat kerülnöm kell egy ideig. Mindig is az otthoni mozgás híve voltam, és most végre nekem is van itthon egy saját #powerplate gépem. Részletesen az edzésről, a szülésutáni regenerációról, a napi rutinomról, és a @powerplatehungary fitt anyukák programról a következő #youtube videónkban mesélek a #paláder csatornán. Addig is iratkozzátok fel a csatornánkra! Ki az, aki már feliratkozott? (Hamarosan lesz játék a feliratkozók között.)
Nekem most hétvégén végre volt időm edzeni, ezen kívül sétáltunk a családdal a #romaipart -on, és még #netflix -et is tudtunk nézni. Nektek hogy telt a hétvége?"

– kérdezte követőitől Palácsik Lilla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!