Palácsik Lilla munkával fogja tölteni a Valentin-napot - ifaktor
Visváder Tamás és Palácsik Lilla a LifeTV reggeli műsorában vendégeskedett, ahol az is szóba került, hogy milyen terveik vannak az egyre közeledő Valentin-napra.


Lilla elmondta, hogy Valentin-napon dolgozni fog, egész nap egy stúdióban fog fotózni, Tamás pedig természetesen addig a babával lesz. Tehát az influenszer anyuka szülés után mostmár szép lassan visszatért a munkához.

Az is kiderült, hogy a Valentin-napot egybe ünneplik Lilla névnapjával, ami február 16-án van. Szombaton tartanak egy nagy összejövetelt, ahol együtt ünnepel a család.

Az Ébredj velünkben arra is fény derült, hogy hivatalosan nem is adhatták volna a Noah nevet gyermeküknek, de ők ezt ügyesen kikerülték, hogy hogyan, arról korábban még egy YouTube-videót készítettek.

Végül pedig Tomiék arról is beszéltek, hogy mindenképpen szeretnének még gyereket, csak az a kérdés, hogy mikor jön el ennek az ideje.

A teljes beszélgetés ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Érdekel milyen trendek mennek mostanság TikTokon?

Kíváncsi vagy rá, hogy mik a legmenőbb trendek TikTokon? Cikkünkből most megtudhatod.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!