Palácsik Lilla szerint nem mindegy milyen csókot kapunk a párunktól - ifaktor

Palácsik Lilla szerint többféleképpen is kaphatunk csókot párunktól, de vajon melyik csók lehet a tisztelet legnagyobb jele?

A közkedvelt influenszer már hét éve boldog kapcsolatban él párjával és harmadik házassági évfordulójukat egy Instagram-képpel is szerette volna ünnepelni, amelyben visszaemlékszik esküvőjükre.

A képen házasságkötésük napján férje a lány homlokára ad csókot, ami Lilla szerint a megbecsülés, védelem és tisztelet egyik legnagyobb jele. Elmondása szerint sokféle csók létezik a világon, de a homlokra adott csók az egyik legzavarbaejtőbb és legbensőségesebb.

Posztjában így fogalmaz:

„Ez a csók azt jelentette számomra, hogy mély, erős érzelmi kapcsolat alakult ki kettőnk között, innentől tudtam, hogy a kettő az egy! Egyek lettünk örökre!"

Sok boldog évet kívánunk még együtt Lillának és Tamásnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!