Palácsik Lilla videóban meséli el szüléstörténetét - ifaktor

Palácsik Lilla és férje Visváder Tamás egy hónappal ezelőtt Paláder néven YouTube-csatornát indított. A pár a napokban töltötte fel negyedik videóját gyermekük születéséről, amit máris 17 ezren tekintettek meg.


A videó elején rögtön megtudhatjuk, hogy gyermeküket Noaht szeptemberre várták, de érkezése átcsúszott október elejére. A felvételbe belecsempésztek részeket a szülés előtti pillanatokról és az utolsó CTG vizsgálatról. Lilla itt már a kismamasága 41. hetében járt. Az influenszer anyuka elmeséli nekünk, hogy a szülés nem tudott magától természetes úton beindulni, így mesterségesen megindították.

A sztárpár vlogjában elmeséli követőinek, hogy Tamás nem bírta felesége fájdalmait könnyek nélkül végig nézni. A szülés legszebb része @tamasvisvader szerint a legvége volt, mikor már csak percek kérdése volt, hogy kibújjon gyermekük. A videó vége felé pedig betekintést kapunk a szülés utáni pillanatokba is és láthatjuk az újszülött kis Noah babát. Majd a felvétel legvégén láthatjuk azt is, hogy kiskutyájuk Nala, hogyan fogadta a pici baba érkezését a házba.


Friss

Újabb közös kép a szerelmesekről: Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Néhány nappal ezelőtt több hónapnyi titkolózás után Nádai Anikó közzétette az első közös képet Hajmásy Péterrel. Ugyan ehhez a képhez hashtag formájában a következőt írta Anikó: "#azelsőközösképünk #mostaztánleszilyenbőven".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!