Palácsik Lilláéknál már áll a karácsonyfa - ifaktor

Sokan, még bőven Szenteste előtt felállítják a karácsonyfájukat, hogy hosszabb ideig gyönyörködhessenek benne. Így tettek Palácsik Lilláék is- derült ki az Instagram-oldaláról.


Talán a kellő átszellemülésben is segít, hogy már az ünnepek előtt harci díszben állnak az otthonok, csak a mézeskalács hiányzik- a teljesség kedvéért. Azok, akiknek gyermekük van, főleg ebben a gondterhes időszakban igyekeznek még varázslatosabbá tenni az idei karácsonyt, akár azzal hogy előbb és hosszabb ideig megélik a pillanatait.

Töltsük az ünnepeket kevesebb létszámmal, több videóchattel, meghitten!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!