Palvin Barbara megemlékezett az emberi jogok világnapjáról​ - ifaktor
palvon barbi fekete bőrruhában

A napot az emberi jogok egyetemes nyilatkozatának tiszteletére választották meg minden év december 10-ére, amikor elfogadták a megállapodást az ENSZ (az Európai Unió közvetlen elődje - a szerk.) tagállamai.


„Ma van az emberi jogok világnapja, és ez azt jelenti, hogy az Egyesült Nemzetek ekkor ismerte el emberi jogként a vízhez való feltétlen hozzáférést"

– hívja fel a figyelmet a magyar topmodell Instagram-oldalán.

Palvin Barbi korábban az autistákért is kiállt, amely mozgalomról korábban itt számoltunk be.

„Legyen a Te szíved is KÉK! Nagy büszkeséggel tölt el, hogy megoszthatom veletek: én is kék vagyok! Az Együtt az Autistákért Alapítvány legújabb kiemelt támogatójaként fontosnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogyan is teremtsünk egy barátságosabb világot az autizmussal élőknek"

– posztolta pár nappal korábban Barbi.

Visszatérve 1948. december 10-én – többek között – a következő emberi jogokat fogadták el: jog az élethez, szabadsághoz és biztonsághoz; jog a kulturális életben való részvételhez; jog a magántulajdonhoz; jog a véleményhez és még megannyi egyéb jogot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!