Palvin Barbara megemlékezett az emberi jogok világnapjáról​ - ifaktor

A napot az emberi jogok egyetemes nyilatkozatának tiszteletére választották meg minden év december 10-ére, amikor elfogadták a megállapodást az ENSZ (az Európai Unió közvetlen elődje - a szerk.) tagállamai.


„Ma van az emberi jogok világnapja, és ez azt jelenti, hogy az Egyesült Nemzetek ekkor ismerte el emberi jogként a vízhez való feltétlen hozzáférést"

– hívja fel a figyelmet a magyar topmodell Instagram-oldalán.

Palvin Barbi korábban az autistákért is kiállt, amely mozgalomról korábban itt számoltunk be.

„Legyen a Te szíved is KÉK! Nagy büszkeséggel tölt el, hogy megoszthatom veletek: én is kék vagyok! Az Együtt az Autistákért Alapítvány legújabb kiemelt támogatójaként fontosnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogyan is teremtsünk egy barátságosabb világot az autizmussal élőknek"

– posztolta pár nappal korábban Barbi.

Visszatérve 1948. december 10-én – többek között – a következő emberi jogokat fogadták el: jog az élethez, szabadsághoz és biztonsághoz; jog a kulturális életben való részvételhez; jog a magántulajdonhoz; jog a véleményhez és még megannyi egyéb jogot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!