Pamela Anderson döntött: Nem posztol többet közösségi oldalain - ifaktor
Pamela Anderson egy búcsúposzttal jelentkezett közösségi oldalán, amiben leírta, hogy mostantól nem használja az Instagramot, a Facebookot, és a Twittert sem.
„Ez az utolsó posztom az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Soha nem érdekelt a közösségi média, és most, hogy olyan életet élek, melyet az olvasás, a természet szépsége inspirál, szabad vagyok. Köszönöm a sok szeretetet, Isten áldjon mindenkit! Remélem ti is megtaláljátok az erőt, és az inspirációt ahhoz, hogy elérjétek a céljaitokat, és ne fölösleges dolgokra fecséreljétek az időtöket. Ez az amit ők akarnak, hogy felhasználjanak titeket pénzszerzésre, és átvegyék az irányítást az agyatok felett."

– osztotta meg értékes, és egyben elég kritikus gondolatait a Baywatch egykori sztárja. Aki mondanivalójára még ráerősített, a szabadság, a meghittség, és az emberi kapcsolatok hashtagekkel.

Pamela Anderson arra nem tért ki, hogy törli-e a közösségi média fiókjait, vagy egyszerűen csak nem fogja használni. Az 1,2 millió követőjének a tetszését, viszont úgy tűnik elnyerte az üzenet, ugyanis már több mint 40 ezer kedvelés érkezett a posztra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Elképesztően fest Selena Gomez a Vouge címlapján

A 28 éves énekesnőről lélegzetelállító képeket készített a neves Vouge magazin.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!