Pápai Joci és családja gyászol - ifaktor

A népszerű énekes, Pápai Joci egy nagyon szomorú hírt osztott meg követőivel közösségi oldalán. Ő és családja gyászolnak.


Az énekes Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy szeretett kutyájuk, aki 10 éve a család tagja volt eltávozott. Joci megható szöveget írt ki kutyájuk elvesztésére, amiből megtudtuk, hogy az énekesnek már most hiányzik szőrös kis barátja.

A családnak számos híresség fejezte ki együttérzését kommentek formájában. Szerencsére az énekes családjának maradt még egy házi kedvence, aki reméljük sokáig boldogíthatja őket.

„Drága Neo Barátom!🖤🙏
A mi fehér Lovagunk...Köszönjük Neked azt a sok szeretetet amit adtál nekünk a 10 év alatt.Ma elmentél de velünk maradsz!Nagyon hiányzol már most"

– írta közösségi oldalán Joci.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!