Papp Inez legújabb képe alatt komment háború indult - ifaktor
Papp Inez egy fehér virágot fog, vörös hajjal

A népszerű influenszer, Papp Inez Instagram-oldalán egy párjával közös fotót osztott meg, amin a védettségi kártyájukkal pózolnak. Sokaknak nem tetszett Inez bejegyzése, így az influenszer kénytelen volt korlátozni a hozzászólásokat.


Inez posztjában elárulta, hogy rengeteg kérdést kapott a témával kapcsolatban, ezért is osztotta meg ezt a bejegyzését Insta-oldalán. Az influenszer azt is elmondta, hogy szerinte az oltáson kívül jobb opció nincs jelenleg, ezért is döntöttek mellette párjával.

„Sokat kérdeztek erről… Igen, mi be vagyunk oltva. Eleinte szkeptikusak voltunk mi is, mint sokan mások, de utána jártunk, és biztonságosnak ítéltük meg. Úgy gondoljuk ez a helyes döntés magunkért és másokért. A kezdeti bizonytalanságot hála váltotta át, hogy kaphattunk oltást és lehet nyarunk, gyűjthetünk új élményeket biztonságérzetben"

- számolt be közösségi oldalán Inez.

Majd ezután elindult a komment áradat és az oltás ellenesek és az oltás mellett pártolók között hatalmas viták alakultak ki, ezért Inez úgy döntött, korlátozza a hozzászólásokat.

„Innentől a kommenteket moderálom, aki nem tud kultúrált ember módjára megnyilvánulni, vagy a kocsmában tájékozódik a témában, és itt akarja riogatni az embereket, az csináljon magának saját platformot, ahol ezt megteheti. Itt ezt nem fogom megengedni"

- olvasható Inez kommentjében.

Természetesen sok olyan kommentelő is kifejtette véleményét, akik Inez pártját fogják és azonnal bevédték kedvenc influenszerüket.

„Emberek! Akik ide írják a sok hülyeséget! Mindenkinek a saját döntése az oltás! Ez nem egy kampányposzt! Szimplán a rengeteg kérdésre sok embernek itt a válasz. Ne hülyézzünk le senkit mert más a véleménye dolgokról"

- írta egy kommentelő Inez posztja alatt.

A bejegyzés ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!