Papp Inez videóban mesélt fogyásáról - ifaktor
Inez csücsörít

Az influenszer, Papp Inez legújabb YouTube-videójában elmesélte követőinek, hogyan sikerült a kilóktól megszabadulnia az elmúlt időszakban. A videó az Instagram-barátai kérésére készült el, akik kiszúrták Inez átalakulását.


Inez vlog formájában mutatta meg egy teljes napját és azt, hogy mit fogyaszt közben. A vlogger videójában elmondta nekünk, hogy a karantén alatt négy fránya kiló szaladt fel rá, amit elmesél, hogyan sikerült leküzdenie.

Az influenszer diétájának az időszakos böjtöt és a kalória számlálást választja. Fontos tudni, hogy a diéták egyénre szabottak, nem mindenkinek válik be ugyan az a fajta. A kalóriaszámlálós diéta lényege, hogy mindent lehet enni, csak mértékkel.

Inez bemutatja egy napi reggeliét, ebédjét és vacsoráját is követőinek, akik közel 200 hozzászólást írtak a videóhoz. Rengetegen megköszönték a vlogger tanácsait és gratuláltak fogyásához.

Mi is gratulálunk Ineznek és köszönjük a szuper tippeket!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!