Pár éven belül már a hetedik NBA sztárnak van köze Kendall Jennerhez - ifaktor
Pár éven belül már a hetedik NBA-sztárnak van köze Kendall Jennerhez

Kendall Jenner minden bizonnyal nagyon kedveli az amerikai kosárlabdát, de legalábbis a kosárlabdázókat, hiszen nagyon gyakran randizik NBA-s sztárokkal.


A Kardashian-Jenner családból ezúttal Kendall-ra talált rá a szerelem újra, a barátja pedig nem más mint a Phoenix Suns sztárja Devin Booker. A 24 éves kosárlabdázó nem az első és az eddigiek alapján valószínűsíthető, hogy nem is az utolsó NBA-játékos Kendall életében.

A modell az utóbbi években gyakran megfordult kosárlabdázók közelében, van akivel csak randevúztak, de van olyan is, akivel komolyabb kapcsolat is kialakult. Pár éven belül Booker már a 7. NBA sztár, akinek valamilyen köze van Kendallhoz. A lista elég hosszú, de azért megér egy felsorolást: Jordan Clarkson, Ben Simmons, D'Angelo Russell, Blake Griffin, Kyle Kuzma, Chandler Parsons és Devin Booker.

Az első kettő csapata éppen a napokban mérkőzött meg egymással és mindkét játékos kiemelkedő meccset hozott, de Booker is nagyszerű formában van. Lehet, hogy ennyire jó hatással van/volt rájuk az idősebbik Jenner-lány?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!