Kifogásolták a ruhát, amiben Laskóy Noémi esküvőre ment - ifaktor

Hivatalosan is itt a nyár és elkezdődött az esküvő szezon. Így nem csak mi magunk, de egyre több influenszer is hivatalos esküvőkre, mi pedig gyönyörködhetünk a ruháikban, vagy éppen nemtetszésünket fejezhetjük ki, akár csak Laskóy Noémi esetében.


Az influenszer ugyanis a hétvégén férjével egy esküvőre volt hivatalos, ahová egy nagyon csinos, azonban eléggé kihívó ruhát vett fel. Ennek ellenére alig pár negatív komment érkezett a posztjára, talán azért is, mert tudják, hogy Noémi ritkán visel ehhez hasonló ruhákat.

Volt, akinek a mélyen dekoltált rész nem tetszett az öltözékben és volt, aki szerint az a ruha, amelyikben kényelmetlenül érzed magad, az nem jó. Ezzel a kommentelő Noémi Instagram-történetére reagált, amiben az influenszer elárulta, hogy az esküvő végéig kendővel takargatta magát.

„Szerintem a mell rész nem túl előnyös a képeken, élőbe persze nem tudom...nem bántásnak szántam, csak olyan mintha körbe lenne kontúrozva és még sárgás-barnásabban is ott az a rész, mint a test többi része"
„Ha takargattad magad, lehet mégsem volt olyan jó választás.. És ha nem érzed magad benne jól, megöli az egész bulit.. Engem biztos feszélyezett volna"

- olvasható a kommentek között.

Szerintünk a ruha roppant csinosan állt Noéminek és mindenki eltudja dönteni, hogy kinek az esküvőjére megy és abba belefér-e az ehhez hasonló outfit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!