Párásodik a szemüveged a maszk alatt? Weisz Fanni megoldja! - ifaktor
weisz fanni szemüvegben
A maszkviselés nagyon sok kellemetlenséget okoz az emberek számára. Persze mindenkit más-más indokból zavar a minket védő – ugyanakkor roppant kényelmetlen – védőalkalmatosság. A szemüvegesek problémájára Weisz Fanni ad segítséget.


„Sziasztok! Nektek is párásodik a szemüveglencsétek maszkviselés közben? Engem nagyon zavart, hogy a pára miatt nem láttam igazán élesen! Szerencsére a @styleoptikabudapest megoldotta a problémámat egy szuper páramentes lencsével!"

– adott tanácsot a modellként is sikeres influenszer.

Az elmúlt időszakban több olyan cikk is megjelent, amelyekben arról írnak, hogyan lehet szappanos vízzel, száraz szappannal vagy éppen borotvahabbal "páramentesíteni" a szemüveget. Nos, ezek a módszerek talán nem a legbiztosabbak az esetlegesen okozott károk tekintetében.

Mindezek helyett, a páramentes szemüveglencse a következőképpen működik: a szemüveglencsére felvitt speciális tükröződéscsökkentő réteg és egy speciális törlőkendő kombinációja. A lencse nem vízlepergető hatású, hanem a páracseppeket a felületén egyenletesen eloszlatva egy nagyon vékony vízfilmet hoz létre, így a lencse átlátszó marad! A törlőkendő pedig arra szolgál, hogy a bevonat hatékonyságát megújítsa és egyben megtisztítsa a lencse felületét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!