Nem Hegyes Bertalan lesz Gelencsér Tímea párja a döntőben? - ifaktor

Gelencsér Timi és Berci nagyon összenőttek a TV2 Dancing with the Stars műsora alatt. Többször is beszéltek már róla, hogy igazi barátság szövődött kettejük között, és nem szeretnék elveszíteni egymást a műsor után sem. Most mégis úgy döntött Timi: lecserélné táncpartnerét.


„Ne haragudj Berci, de úgy döntöttem hogy a döntőre az új táncpartneremmel megyek"

– írta az Insta-oldalán a modell.

Az új táncpartner talán kicsit sablonosabb mozgású, mint Berci, úgyhogy nem mernénk rá nagy összegben fogadni, hogy tényleg vele áll színpadra Timi – noha a cukiságfaktort kimaxolja.

Fontos még megemlíteni, hogy a rajongók folyamatosan azt találgatják, a páros vajon összejött -e. Erre egyelőre még nem kaptunk választ, azonban, hogy megnyerik-e a táncos showműsort a hétvégén kiderül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!