Paris Hilton 40 évesen férjhez megy – Tv sorozat lesz belőle - ifaktor
Paris Hilton Carter Reum fekete fehér képen elegáns ruhában mosolyogva néznek egymásra

Esküvőm lesz? Akkor kiadok egy 13 részes mini sorozatot róla. Nem is Paris Hiltonról lenne szó.


Nem is igazán lehet tudni, hogy hova soroljuk Paris Hiltont, de azt viszont tudja, hogy generáljon figyelmet maga köré. Nincs most ez másként sem. A 40 éves, mondjuk zenésznek Hiltont Februárban jegyezte el élete szerelme, Carter Reum.

Az új mini-sorozat, melynek „Paris in Love" lesz a címe, 13 részből fog állni és a létező összes lépését kamera követi majd Hiltonnak, egészen a helyszín választástól kezdve a ruhák és eseménytervezésen át, a lánybúcsún keresztül egészen odáig, hogy kimondja a boldogító IGEN-t.

Paris Hilton 40. születésnapját ünnepelte Februárban, amikor történt a nagy esemény. Ezt természetesen, egy megható üzenettel spékelve, ki is posztolta a világhálóra.

„Amikor megtalálod a lelki társadat, akkor nem csak szimplán tudod, hanem érzed is. Szerelmem és én a legelső randink óta együtt vagyunk és a szülinapom alkalmából szervezett egy túrát a trópus-szigetekre. Ahogy mentünk vacsorázni, végig a tenger mellett sétálunk, amikor Carter egy gyönyörű virágokkal feldíszített, fátyolos pihenő-szalétlihez vezetett, majd térdre ereszkedett… Igen-igen-igen örökké! Mással az örökkét el sem tudnám képzelni."

Hilton természetesen tudja, hogy kell kamerák előtt mozogni, hiszen az „Egyszerű élet" című sorozatban vált híressé igazán, ahol egy másik lánnyal, Nicole Richie-vel, Beverly Hillsből egyenesen Arkansasba, egy farmra mentek, hogy bepillantást nyerjenek az ott élő emberek mindennapjaikba és velük dolgozzanak. Érdekes látvány volt!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!