Párkapcsolati mélyponton van Singh Viki - ifaktor
Singh Viki az Ébredj velünk tegnapi adásában többek között arról is mesélt, hogy jelenleg párkapcsolati nehézségekkel küzd.


A koronavírus ideje alatt ruhaboltja mellett párjával közösen indítottak Szentendrén egy kifőzdét, így már két saját vállalkozást tudhat magáénak Viki.

A műsorban elmondta, hogy akkor még nem számított rá, hogy ennyi nehézséggel, szellemi és fizikai kimerüléssel jár az ételek készítése és forgalmazása. Ennek egyik negatív velejárója a feszültség, amelyet a kifőzdével kapcsolatos intézkedések generálnak kettejük között. Viki úgy fejezte ki magát, hogy most ugyan mélyponton vannak focista kedvesével, de szakításról szó sincs. Reméli, hogy nem lesznek ennél rosszabb passzban és innen már csak felfelé haladnak együtt.

Vikivel a beszélgetést az alábbi linken keresztül megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Május 17-től Miskovits Marci csatlakozik Sebestyén Balázsékhoz a Rádió 1-en

A népszerű zenész, műsorvezető és influenszer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-től csatlakozik Vadon Jánoshoz, Rákóczi Ferihez és Sebestyén Balázshoz a következő roadshowjukon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!