Pásztor Anna a DWTS után a versenytánc Magyar Bajnokságon is megméretteti magát - ifaktor
Pásztor Anna a DWTS után a versenytánc Magyar Bajnokságon is megméretteti magát
Az énekesnő a Dancing with the Stars egyik legkiemelkedőbb táncosa volt, ám végül a győzelem nem jött össze neki és táncpartnerének Köcse Györgynek.

A TV2 műsorában a harmadik helyen végeztek, ám ez nem szegte Anna kedvét a versenytáncolástól, ugyanis azóta is űzi a sportot. A Life TV Bréking című műsorában arról számolt be, hogy jelenleg a Magyar Bajnokságra készül párjával a tizenkétszeres magyar bajnok Andrea Silvestrivel.

„Egy olyan elképesztő ajándékot kaptam az élettől, hogy kaptam egy táncpartnert, és nem csak egy táncpartnert, hanem A táncpartnert. A mostani Világkupa-bajnok, Európa-kupa bajnok, tizenkétszeres magyar bajnok Andrea Silvestri azt mondta, hogy indul velem a Magyar Bajnokságon, mert van olyan, hogy félig amatőr-félig profi, és én vagyok az amatőr, ő a profi."

– mondta az Anna and the Barbies frontembere.

Pásztor Anna arról is beszélt, hogy az élet mostmár egy jó ideje elvette tőle a zenét, viszont helyette visszakapta a táncot, amit a DWTS után egyszerűen nem tudott abbahagyni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!