Alig, hogy véget ért a Dancing with the Stars Pásztor Anna újra táncolni fog - ifaktor
Alig, hogy véget ért a Dancing with the Stars Pásztor Anna újra táncolni fog
Pásztor Anna és Köcse György a mezőny egyik legjobb párosa voltak, akik teljesen megérdemelten kaptak helyet a Dancing with the Stars döntőjében. Az se lett volna meglepő, ha megnyerik a versenyt, de végül „csak" a dobogó harmadik foka jutott nekik.

Az Anna and the Barbies énekesnője Insta- posztokban köszönte meg a táncos showműsor szinte minden egyes dolgozójának, az elmúlt hónapok kőkemény munkáját.

A páros most úgy döntött, hogy mivel az utolsó kör előtt búcsúzniuk kellett, és az utolsó táncukat nem volt lehetőségük előadni a zsűrinek és a közönségnek, ezért most ezt megteszik.

„Aranyérem volt ez a 4 hónap, az első lélegzetvételtől, az utolsó örömteli könnycseppig!!! Lehetetlen, hogy még egyszer abbahagyjam a táncot!!! Januártól folytatjuk Gyurival, és bejelentkeztem kortársra és hip-hopra is !!! (48 évesen fain lesz;) Sokan kérdeztétek az utolsó táncot. NEM MARADHAT EL!!! Most hétvégén felvesszük, egy gyönyörű videoklip formájában: márványba véssük ezt a csodát, amiben részünk volt veletek!!! Gyurival nagyon sok ötletünk van: megkérdezzük az Univerzumot, mit szól hozzá, hátha jókedvében lesz és engedi valamelyiket;)"

– írta közösségi oldalán Anna

Mi pedig erre csak annyit tudunk mondani, hogy már alig várjuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!