Pásztor Gina egészséges életmódra buzdítja követőit - ifaktor
Pásztor Gina napszemüvegben és bőrkabátban

Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a népszerű modell, Pásztor Gina tartalmait közösségi oldalán, már láthatták, hogy komoly életmódváltásba vágott bele az utóbbi időben.


Ez Ginánál nem csak annyiban merült ki, hogy egy posztban leírta: változtatni szeretne életmódján. Az influenszer napról napra különböző testformáló gyakorlatokat mutat meg követőinek, amivel motiválja őket a rendszeres - akár kicsi -, mozgásra.

Legújabb Instagram-bejegyzésében Gina egy videót osztott meg velünk, amiből kiderül, hogy mit evett egy nap. Ezzel próbálva követőit az egészséges életmódon belül is, az étkezés változatosságára motiválni.

„Bár a modellkedés már egész fiatal korom óta arra nevelt, hogy odafigyeljek az étkezésemre, aki látta a kihívás első napján készült story sorozatomat, az már tudja, hogy mennyire ellustultam az utóbbi időben. Az életmódváltás nálam nem merül ki a rendszeres testmozgásban, a konyhában is változások következnek!
Fehérjével és rostokkal turbózom a szervezetem, amiben nagy segítségemre vannak a @myprotein_hu termékei.
Sosem posztolok Instára videókat, nem tudom eldönteni, hogy érdekes lehet-e számotokra ilyen jellegű tartalom?! Írjátok meg légyszi a véleményetek! Hamarosan jelentkezem a kihívás mai feladataival"

– olvashatjuk Gina bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!