Pásztor Gina elárulta mik szerinte a legjobb kozmetikumok - ifaktor
Pásztor Gina napszemüvegben áll

A gyönyörű hazai influenszer és modell, Pásztor Gina megmutatta újonnan indult YouTube-csatornáján legújabb videójában, mik a kedvenc kozmetikumai. A videóban öt darab drogériás terméket mutat be és elmondja miért is szereti azokat.


A videóból megtudjuk, hogy Gina szerint a legfontosabb lépés sminkeléskor a szemöldök formázása ezért erre a műveletre is ad pár jó tanácsot.

Következő terméknek egy szempillaspirált ajánlott nekünk. Ezzel a tippel jó pár nő segítségére volt a vlogger, hiszen az, hogy mivel érjük el a hosszú és dús pillákat egy örök kérdés a nők életében. Gina kiemelte a videóban, hogy nincs sminkes végzettsége csak a saját tapasztalatait adja át követőinek.

Ezeken a termékeken kívül még egy krémet, korrektort és egy rúzst mutat be videójában az influenszer. Gina elárulta, hogy sajnos genetikailag elég karikás szemeket örökölt, így akik hasonló cipőben járnak mindenképp nézzék meg a videóját, mert hasznos tanácsokkal látta el nézőit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!