Pásztor Gina elkészítette élete első utazós vlogját - ifaktor

A népszerű modell, fotós, influenszer, Pásztor Gina legújabb YouTube-videójában elkalauzolta nézőit a hétvégi kiruccanásukra, ahol párjával kellemes időt töltöttek el.


Gina videója legelején már rögtön kellemes érzés fog el bennünket, hiszen hazánk gyönyörű tavát, a Balatont láthatjuk, ahová sokunkat rengeteg szép emlék köt.

A vlogger videójában elárulta, hogy pontosan Balatonvilágosra utaztak párjával, ahová biciklijüket is vitték, ami teljesen érthető, hisz nincs is annál szebb, mikor tekerés közben a fodrozódó Balaton vizét csodálhatjuk.

A biciklitúrán kívül még egy nagyon jó programlehetőséget ajánlott nekünk a népszerű véleményvezér, ugyanis a túra közben, ha az ember megéhezik, akkor érdemes betérnie a Nekem a Balaton, azaz Nánásiék kisboltjába. Itt ihatunk egy finom szörpöt vagy akár egy isteni finom kakaós csigát is ehetünk.

Gina vlogját az első perctől az utolsóig átjárja valami megfoghatatlan nyugalom, aminek már csupán a látványától is feltöltődhetünk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!