Pásztor Gina feltöltötte élete első YouTube-videóját - ifaktor
Pásztor Gina barna hajjal, kockás zakóban áll

Az Instagramon már sokak által jól ismert Pásztor Gina elindította saját YouTube-csatornáját. Első videójában az közösségi oldalán követői által feltett kérdésekre válaszol, minek révén még jobban megismerhetjük a modell influenszert és nagyobb betekintést enged életébe.


A felvétel legelején Gina elárulja nekünk, hogy még nagyon szokatlan neki ez a helyzet és rettentően izgul a vlogolás miatt. Ezt roppant jól leplezte hiszen, ha nem tudnánk, hogy ez élete első videója meg se mondanánk. A vlog nem saját otthonában készült, hanem édesanyjánál a régi szobájából vette fel.

A hozzá érkező kérdések közül tíz darab általános jellegűt választott ki @ginapasztor, miket nem kell hosszasan kifejtenie bemelegítő videójában.

A feltett kérdések válaszaiból megtudjuk, hogy a modellszakma által Gina igen jól beszéli az angol nyelvet, bár szeretne még többet fejlődni benne. A felvételből az is kiderül, hogy a fiatal influenszerhez a fotózás áll a legközelebb, ebben szeretne fejlődni és tevékenykedni a jövőben. Párja, Barni felé is érkeztek kérdések, ebből megtudhattuk, hogy egy teljes különálló videót szeretne szentelni a kapcsolatuk témájának.

Végezetül pedig elárulja nekünk, hogy sokak hitével ellentétben nem Pesti lakos. Gyermekkora óta Komáromban él és nem is tervez a fővárosba költözni, szereti a kisvárosi életet.

Ginának sok sikert kívánunk a YouTube csatornájához és a fotós karrier elindításához.


Ne hagyd ki!