Pásztor Gina megmutatta: Így variáld a ruha szetteket - ifaktor
Pásztor Gina napszemüvegben áll

A modell influenszer nem rég indított YouTube-csatornát és máris profi vloggerként jobbnál jobb inspiráló videókkal ajándékozza meg követőit. Legújabb videójában bemutatja nekünk, hogyan tudjuk öt különböző stílusban viselni ugyan azt a laza szabású farmernadrágot.


Gina elárulta videója elején, hogy a stílusa és hogy mi tetszik neki folyamatos változásban van. Ennek az is lehet az oka, hogy sokáig eltartott nála mire rájött mi áll neki igazán jól. Amikor megtalálta a videóban szereplő farmernadrágot, akkor elhatározta, hogy bemutat öt különböző outfittet ugyan azzal a nadrággal.

Az első szett, amit megmutat nekünk az influenszer, egy kényelmes, szaladgálós összeállítás. Igyekezett a praktikusságra törekedni ennek az outfittnek az összeállításánál.

Második összeállításával az iskolás korúaknak kedvezett, sportos, fiatalos ruhadarabokat láthatunk.

A következő szett már egy csajosabb, elegánsabb vonal. Ezzel szerette volna bebizonyítani Gina, hogy egy bővebb szabású farmert is lehet nőiesen viselni.

Az utolsó előtti kollekció egy semleges megjelenést kelt, ami bárhova viselhető. Akár étterembe, akár munkahelyre vesszük fel.

Végezetül utolsó szettnek egy extra elegáns összeállítást választott Gina egy gyönyörű kockás blézerrel. A videó közben az influenszer rengeteg hasznos divattippel látta el nézőit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!