Pásztor Gina megmutatta karácsonyi dekorációját - ifaktor

A modell-influenszer, Pásztor Gina nem rég indította el saját YouTube-csatornáját és máris sorozatot készített követőinek. A #8után videósorozat legújabb részében Gina megmutatja követőinek, hogyan dekorálja fel lakását az ünnepekre.


Gina elárulta nekünk, hogy sokak kérésére se merte bevállalni az influenszerek által már jól ismert #VLOGMAS sorozatot, viszont a karácsony hozzá is nagyon közelálló ünnep, így mindenképp szerette volna megmutatni készülődését egy home-dekor videóval.

Az influenszer videójából megtudtuk, hogy nem híve a karácsonyfa állításának idő előtt, de a dekorációkat nagyon szereti és ezzel is ünnepi hangulatba tudja varázsolni környezetét és magát is. Gina szuper jó inspirációt ad követőinek, hogy hogyan érdemes a lakást kidekorálni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!