Paul Pogba sem tűrte szó nélkül, miután Antonio Rudiger megharapta - ifaktor
Pogba Rudiger focimérkőzésen

Az EB tegnapi, Franciaország-Németország mérkőzésén a Chelsea védője hátulról közelített Pogba felé, majd bemutatott egy Suarez-t.


A tegnapi mérkőzésen, melyet Franciaország 1-0 megnyert Németország ellen, egy érdekes képsorozatnak lehettünk szemtanúi. Szinte a létező összes lassításból úgy tűnt, hogy Rudiger valamit szeretne Pogbától, hiszen egyre csak közeledett és közeledett, arca eltorzult, Pogba pedig vagy élvezte, vagy váratlanul érte.

Az incidenst követően Pogba egyből a játékvezető felé fordult, hogy kikérje magának, miért harapdálja az ellenfél csapat játékosa, azonban a spanyol játékvezető nem szankcionálta a történteket, így minden folytatódott a saját medrében.

Ezt követően Pogba a sajtótájékoztatón azt nyilatkozta:

„Tonyval barátok vagyunk. Semmi komoly nem volt. Gondolom mindenki látta a TV-képeket, ennek már vége, ez már a múlt. Nem sírok sárga vagy piros lapokért."

„Kicsit megharapott szerintem, de nagyon régóta ismerjük egymást, szóval.."

„Ézt éreztem, jeleztem a játékvezetőnek, ő azonban nem adott semmilyen lapot a cselekedetért. Talán jobb is így, hiszen egyáltalán nem akarom, hogy eltiltsák őt egy ilyen miatt."

„A meccs végén megöleltük egymást és ennyi."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!