Paul Street: Dancsó Péter lecserélhető - ifaktor
Osváth Zsolt és Paul Street beszélgetnek
Osváth Zsolt Webkanapén YouTube-sorozatának legújabb vendége Pálffy Attila, vagyis művész nevén: Paul Street volt. A YouTuber 2014-óta van jelen a videómegosztó portálon. Ekkor még csak 13 éves volt, mostanra viszont már több mint 400 ezer feliratkozóval rendelkezik. Az interjú során beszélgettek videózásról, Dancsó Péterről és jövőbeli tervekről.


A fiatal vlogger interjúja elején elmeséli, hogy sokak hitével ellentétben egyáltalán nem tudatosan építette a csatornáját, ösztönösen működött nála a folyamat. A célja az volt mindvégig, hogy az emberek meghallgassák őt. Videóiban a témákat helyezte előtérbe, saját magát pedig maximálisan háttérbe szorította.

Legtöbb esetben a paranormális jelenségeket és témákat dolgozza fel Paul, amit előre megírt script alapján felolvas videójában. Ezekhez a videókhoz rengeteg kutatómunkát végez és begyűjti az információkat külföldi oldalakról is, de arra mindig figyel, hogy ne egy másolat legyen a videója.

Dancsó Péterrel régebben volt egy vitája, amit azóta már megoldottak és készülnek is egy közös projekttel követőiknek. Azonban a véleményét elég kereken és őszintén megfogalmazta most is Petiről.

Az interjú legvégén az Izzasztó című rovatban Zsolt negatív kommenteket olvasott fel Attilának, amikre reagált a fiatal videós.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!