Paul Walker gyerekei tesznek róla, hogy a Halálos Iramban széria megőrizze apjuk nevét - ifaktor

Ludacris és Jordana Brewster is beszélt arról, hogy mennyire jó, hogy ott vannak Walker gyerekei.


A Halálos Iramban széria 2013 óta Paul Walker nélkül folytatódik, azonban lánya Meadow Walker mindenképp segít abban, hogy a film továbbra is visszaadja édesapja szellemét.

Ludacris elmondta a SiriusXM-nek, hogy a néhai színész lánya és fia ténylegesen ott vannak a helyszíneken és azon vannak, hogyan tudnánk apjuk örökségét megjeleníteni. A Halálos Iramban 9. része most debütál, azonban a további részeknek is hűek kell legyenek Paul Walkerhez.

Ugyanakkor Paul Walker már csak lélekben van ott a társaival, mégis nagyon szoros és összetartó brigád alakult ki, akiknek továbbra is rendkívül fontos a színész és családja. Jordana Brewster elmondta, hogy nagy hatással van rá, hogy Cody és Mia ott vannak és viszont láthatják bennük Walkert.

Amikor pedig nem a filmforgatásról, hanem a magánéletről volt szó, elmondták, hogy Paul Walker személye nagyon meghatározó volt és jelenléte továbbra is érezhető, ugyanakkor rendkívül hiányzik nekik is a színész. A szörnyű balesetet követően az egész stáb befogadta a gyerekeket, ahogy azt Walker is akarta volna.

Idén májusban Meadow egy képet posztolt Instagramra amin a „családja" látható, Vin Diesellel és lányával Haniaval.

Mia 21. születésnapján pedig Vin érzelmes sorokkal tudatta a lánnyal, hogy mindig ott lesz neki a család.

„Elmondhatnám, hogy milyen büszke vagyok arra az emberre, akivé válsz, de az igazság az, hogy mindig is büszke voltam rád."
„Boldog Születésnapot Meadow! Tudom, hogy ez a 21. születésnapod és hogy éppen egy másik országban építed a karriered, de a családod már egy tortával vár téged, szóval siess haza! Szeretlek kölyök, Vin nagybácsi."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Friss

Mila Kunis megbánta, hogy lebeszélte Ashton Kutchert a haverokkal való űrutazásról

A színésznő féltette férje testi épségét, így lebeszélte a Richard Bransonnal való űrtúráról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!