Peller Mariann spirituális levelet osztott meg az Instagramon - ifaktor
peller mariann szövetkabátban sapkával a kezében

Az RTL Reggeli műsorának háziasszonyáról köztudott, hogy kedveli a spirituális témákat és otthon is van ebben a világban. Ezúttal egy hosszabb üzenetet osztott meg.


„Elérkeztünk, itt a vége, eddig tudtuk feszíteni azt a bizonyos húrt. Elmentünk a falig, és most (is) rajtunk, az emberiségen múlik, hogy felkenődünk-e a falra vagy mégiscsak képesek vagyunk komolyabb ütközés nélkül megállni. Bárhogyan lesz is, a bolygónknak és a minket segítő energiáknak így is, úgy is jó: ugyanaz lesz a végeredmény, egyszer újra elérjük az egység állapotát"

– kezdi bejegyzését Mariann.

„Most rázzák a csengőket! Most szólnak, jeleznek, üzennek: Ember, változz, hogy változtatni tudj! De mintha mind siketek lennénk. Vagy halljuk, de nem értjük, nem jut el az info, miközben nem értjük, mi nyomaszt bennünket egyre nagyobb súllyal. Vagy megértettük, de még mindig nem cselekszünk - sem az egyén szintjén, sem a vezetőség szintjén. Itt az idő! Túl sok most már az ilyen üzenet? Idegesít? Bosszant? Egyet tehetsz ellene: Változz, hogy változzon a világ!"

– zárja monológját a műsorvezetőnő.

Peller Mariannak mellesleg megjelent egy könyve is hasonló témában. Elmondása szerint ez egy regény, amelyben spirituális témák is érintve vannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!