Nem zárják ki az Európai Szuperligában szereplő csapatokat - ifaktor
A címben szereplő állítást maga a Szuperliga vezetője, a Real Madrid CF elnöke, Florentino Pérez mondta egy rendkívüli interjúban, amelyet a botrány kirobbanása után adott.


„Nem lesznek kizárva a Bajnokok Ligájából és az országos bajnokságból sem. Lehetetlen. Száz százalékig biztos vagyok benne. És ne aggódjanak, a Szuperligában szereplő játékosok sem lesznek kitiltva a válogatottak világversenyeiről"

látható a Nemzeti Sport Online-on, akik Pérez El Chiringuito TV-nek adott nyilatkozatából szemezgettek.

Persze az elnök szavai nem jelentenek teljes megnyugvást ugyanis az UEFA és a FIFA mást terveznek, így a kérdés már csak az, kinek lesz igaza?

A Szuperliga terve egyébként sok szurkolóban is felháborodást keltett, így például a Real Madrid oldalát is ellepték a #stopsuperleague hozzászólások.

A témában írt korábbi cikkünk ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Szívszorító videóval hívja fel Pumped Gabo az emberek figyelmét a környezetvédelemre

Korábban már megírtuk, hogy egy ideje a népszerű influenszer, Pumped Gabo is keményen kiáll a környezetvédelem mellett és tesz bolygónk jövőjéért. Legújabb Instaram-bejegyzésében is így tesz.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!