Szijjártó Péterék ellen lépnek pályára Istenes Bencéék - ifaktor
A Magyar Művész Válogatott a Külügyminisztérium legjobbjaival csap össze. A Művész Válogatottnak tagja Istenes Bence is - noha vélhetően ezúttal nem lép pályára sérülése miatt. Habár egyelőre nincs hivatalos infó róla, de minden bizonnyal a külgazdasági és külügyminiszter, Szijjártó Péter is a külügyminisztériumi csapat tagja lesz.


A magyar politikusról köztudott, hogy remekül futballozik. Korábban NB1-es játékos volt futsalban (a foci 4+1-ben, teremben játszott változata – a szerk.), ráadásul a Dunakeszi Kinizsi gárdájának csapatkapitánya is ő volt.

A Magyar művészválogatottban pedig ugyan Istenes Bence sérülése miatt vélhetően nem játszik, de így is ott lehet Kamarás Norbert (ÉNB Lali), Curtis, Puskás Peti, Kocsis Dénes vagy éppen az Oliver From Earth frontembere, Patocska Olivér.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Kris Jenner Top 7 halloweeni jelmeze

Közeleg a halloween ünnepe és bár itthon nem tartjuk számon, mint igazi ünnep, egyre elterjedtebbek a beöltözős bulik. Így, ha esetleg még nincs meg a megfelelő szetted a hétvégi bulira, Kris Jenner Top 7 jelmezéből inspirálódhatsz.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!