Pharell Williams és a Chanel, mentorprogramot indít a színes bőrű vállalkozók számára - ifaktor
Pharell Williams vörös kalapban összetett kézzel

A 2 részes programban vezetők mesélik el tapasztalataikat és segítő kezet nyújtanak a modern kori vállalkozás szemléletének megértéséhez és elindításához a fiatal színes bőrű vállalkozóknak.


Pharell Williams tevékenységét, a „Black Ambition"-t, a Chanel egy közös együttműködés keretein belül támogatja, ahol mentorprogramot indítanak a színes bőrű vállalkozók számára.

A Chanel által YouTube-ra feltöltött videóban, Pharell elmondja, hogy a két részes mentorprogram első részének címe „Vezető nők" lesz Tracie Ellis Ross-szal,a Medley társalapítójával Edith Cooperrel, a Good American vezérigazgatójával és társalapítójával Emma Grede-vel és az Imaginary Ventures társalapítójával Natalie Massenettel, akik szemüvegén keresztül a vállalkozók megismerhetik a biznisz világát.

„Fontos, hogy olyan felismerhető arcokat is lássanak, akik a saját márkájukat építik."

mondta Pharell.

A második részben egy teljes, átfogó képzést kapnak egy workshop keretein belül, így interaktív módon, bekapcsolódva a képzésbe, a résztvevők is hozzászólhatnak majd és együtt dolgozhatnak. A kiválasztott csoport tagjai korlátlan hozzáférést kapnak a Chanel vezetői közösségéhez, valamint a márka folyamatos működéséért felelős szakértőktől kapnak segítséget, akik megmutatják és megtanítják nekik, hogyan építsenek fel egy vállalkozást a 21. századi igényekre szabva.

„Lehet, hogy jó az üzleti terved, de nem találod hozzá a megfelelő embert, aki működtetni fogja."

tette hozzá az énekes.

Ahhoz, hogy sikeres legyél rendkívül alázatosnak és kitartónak kell lenni és a siker több helyről is érkezhet. Ezeket a bennük rejlő képességeket felismerhetik a csoport tagjai a mentorprogram alatt és elindítjuk őket egy olyan úton, ahol csakis saját magukon és az alázatukon múlik meddig jutnak majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!