​Pikánsan és velősen értékelte Zoli gazda a lányokat - ifaktor

Sőt akad olyan is, aki a gazdának „kurvára bejön".


A szerda esti adásban folytatódott a kiválasztás és itt Zoli gazda már csak egy 4 fős lány csoporttal ismerkedhetett tovább, akiket gyorsan munkára is fogott.

Miközben a lányok ímmel-ámmal végezték a nem teljesen rájuk szabott feladatot, addig Zoli gazda nem rejtette véka alá véleményét, pláne ami a szóhasználatot illeti.

„ A vörös hajú kurva aranyos. Aztán ott van Jázmin is egy tünemény, meg Zsófi is. Mindegyik tök jó. Van a nagyon durván ribancos. Ő kurvára bejön, de szerintem ő nem gondolja komolyan."

zárta Coelhoi mondandóját a gazda, aki minden bizonnyal Tinára értette ezt a szép bókot, hiszen egyedül őt nevezte meg a feladat alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!