Pink és férje gyönyörű születésnapi köszöntője kislányuknak - ifaktor
Pink és Carey Hart autóban ülnek napszemüvegben

Az énekesnő és férje Carey Hart, 10 éves kislányuk születésnapját ünneplik.


Anya és apa rendkívül büszkék kislányukra, így a születésnapja alkalmából, mindketten Instagram-posztokban hívnak elő emlékeket az archívumból.

Pink egy rendkívül cuki képet osztott meg kislányáról, amint éppen egy színpad közepén táncolnak.

„Drágaságom, kicsikém. Köszönöm. Boldog születésnapot!"

A büszke édesapa Hart, egy képcsokorral és egy videóval kívánt rosszcsont kislányának, rendkívül boldog születésnapot. A videón látható, ahogyan Willow egy hajó mögött szörfözik egy segédkötél kíséretében, majd ezt később elengedi és saját maga veszi kézbe az irányítást

„Életem szerelme, 'number one'-om. Az a személy, aki megtanított az azonnali szeretetre. Aki megtanított, hogyan legyek apa. Boldog 10.-et Willow. Olyan gyorsan felnősz, de csak azért, mert ilyen hiper-szuper édesanyád és édesapád van. Alig várom, hogy lássam azt az erős és független nőt, aki leszel. Szeretlek."

írta Hart.

A bátor kicsi lány bmx-ezik, lila hajjal pózol, sőt még saját tejfogát is kihúzta. A kalandos oldalát a családnak az is megmutatja, hogy csatlakozhatott anyukájához egy akrobatikus karika-mutatványhoz a legutóbbi 2021-es Billboard zenei fesztiválon.

Pink a beszédében megköszönte gyerekeinek, hogy ilyen ügyesek voltak.

„Szeretem amit csinálok és szeretem az embereket, akikkel ezeket csinálhatom és rendkívül jók vagyunk ebben, amit csinálunk. De ez semmit nem számítana, ha senki nem látogatna és játszana velünk, szóval srácok odakint és az egész világ, köszönöm, hogy itt vagytok."

zárta beszédét Pink

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!