Pink kifizeti az egész norvég női strandkézilabda csapat büntetését - ifaktor
Pink és a norvég női strandkézilabda csapat egy zsák pénzzel

A lányok rövidnadrágot húztak a szabálykönyvben leírt bikini alsó helyett.


Az énekesnő rendkívül büszke a norvégi strandkézilabda csapatra, amiért felvállalták véleményüket mind szóban, mind cselekedetben a női nemnek kényelmetlen szabályok ellen.

A szabálykönyvben leírtak szerint, trikót és bikini alsót kell viseljenek mérkőzés közben a hölgyek. Ezt a csapat nem nézi jó szemmel, így ők az elkövetkezendő mérkőzéseken rövidnadrágban fognak játszani, hiszen ha a férfiaknak nincs kikötés és kötelező „egyenruha", akkor nekik miért kéne, hogy az legyen?

Az énekesnőhöz is eljutott a hír, majd gondolatait az ügy kapcsán, egy Twitter-bejegyzésben fejtette ki.

„Nagyon büszke vagyok a norvégi női strandkézilabda csapatra, amiért kiállnak a túl szexista „egyenruhájuk" viselésének megkövetelése ellen. Az Európai Kézilabda Szövetséget kellene pénzbírsággal súlytani, szexizmus miatt. Királyok vagytok lányok. Boldogan fizetem ki a büntetéseket. Kitartást."

írta Pink a posztjában.

A csapat az elkövetkezendő mérkőzéseken ugyanúgy rövidnadrágot fog viselni a bikini alsó helyett. Az első mérkőzést követően 177 dollárra, mintegy 54 ezer forintra büntették fejenként a játékosokat. Ezt és az ezen felüli összegeket fogja Pink ígéretéhez hűen kifizetni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!