Pink kifizeti az egész norvég női strandkézilabda csapat büntetését - ifaktor

A lányok rövidnadrágot húztak a szabálykönyvben leírt bikini alsó helyett.


Az énekesnő rendkívül büszke a norvégi strandkézilabda csapatra, amiért felvállalták véleményüket mind szóban, mind cselekedetben a női nemnek kényelmetlen szabályok ellen.

A szabálykönyvben leírtak szerint, trikót és bikini alsót kell viseljenek mérkőzés közben a hölgyek. Ezt a csapat nem nézi jó szemmel, így ők az elkövetkezendő mérkőzéseken rövidnadrágban fognak játszani, hiszen ha a férfiaknak nincs kikötés és kötelező „egyenruha", akkor nekik miért kéne, hogy az legyen?

Az énekesnőhöz is eljutott a hír, majd gondolatait az ügy kapcsán, egy Twitter-bejegyzésben fejtette ki.

„Nagyon büszke vagyok a norvégi női strandkézilabda csapatra, amiért kiállnak a túl szexista „egyenruhájuk" viselésének megkövetelése ellen. Az Európai Kézilabda Szövetséget kellene pénzbírsággal súlytani, szexizmus miatt. Királyok vagytok lányok. Boldogan fizetem ki a büntetéseket. Kitartást."

írta Pink a posztjában.

A csapat az elkövetkezendő mérkőzéseken ugyanúgy rövidnadrágot fog viselni a bikini alsó helyett. Az első mérkőzést követően 177 dollárra, mintegy 54 ezer forintra büntették fejenként a játékosokat. Ezt és az ezen felüli összegeket fogja Pink ígéretéhez hűen kifizetni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!