Pink magával vitte egész családját turnéjára - ifaktor
Pink egy fehér pántos trikóban, piros belsejű kabátban napszemüvegben

Az énekes új dokumentumfilmjében „Minden, amit eddig tudok" beszél arról, milyen az élet rocksztár mamaként.


Pinktől egyáltalán nem idegen az, hogyan hozza egyensúlyba a karrierjét és a családot. Ennek elképesztő nehézségeiről számol be legújabb dokumentumfilmjében.

A rajongók betekintést nyerhetnek Pink életébe, a sokáig elhúzódó, több mint egy éves turné ideje alatt. A „Gyönyörű Trauma" világkörüli turnéja 2018 elején kezdődött és egészen 2019 novemberéig húzódott. Ez alatti érzelmek és kihívások kerülnek képernyőre az új filmben, Michael Gracey rendezésében.

Az egész világot átutazni egyedül sem könnyű, de Pink úgy döntött, hogy magával viszi erre a „felejthetetlen" utazásra férjét valamint gyerkőceit Willow-ot és Jameson-t.

„Világ életemben rocksztár akartam lenni és közben arról álmodoztam, hogy anyuka is vagyok."

mondta Pink, miközben olyan mutatványokat vitt véghez a színpadon, amire minden ott lévő ember emlékezni fog míg él.

„..és az, hogy itt lehet velem családom és a csapatom, meg a rajongóim egyszerre, olyan dolog amit a legmerészebb álmaimban sem tudtam elképzelni."

folytatta az énekesnő.

A felvezető videóban igényesen kivitelezett, energikus jelenetek láthatók Pinkről a színpadi teljesítményei alatt, aztán egy másik pillanatban már Jameson figyelemre éhesen „kolbászol" a backstage-ben.

„ Egy anyuka egy pillanatra sem hagyja el a gyermekeit úgy, hogy ne gondolja rájuk minden másodpercben. Több anyuka is abbahagyta a turnézást, mert nem tudták elképzelni, hogy hozzák össze a kettőt."

Pink ugyanakkor azt is elmondta, hogy vért verejtéket kíván tőle az összeegyeztetést, de közel 20 országot bejárni a családjával, ezzel rengeteg elképesztő tapasztalást adni gyermekeinek, olyan lecke, amire mindig emlékezni fognak.

„Ez egy koncert, egy turné, de ez egyben a mi életünk is"

mondta az énekesnő a felvezető videó végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!