Pioneer Woman együtt bulizott azzal a TikTokkerrel, aki utánozza őt - ifaktor
Ree Drummond és Remy Germinario egy erkélyen mosolyognak

Az amerikai blogger és tv-s személyiség meghívta otthonába azt a TikTokos srácot, aki folyton kiparodizálja, megtestesíti őt.


Aki hallott már Pioneer Womanről, neki biztosan beleégett a retinájába a vörös haja és érdekes arcszerkezete. Ő számukra még érdekesebb lesz a cikk, akik viszont nem hallottak róla, úgy tudnánk jellemezni, hogy egy tanyasi blogger, gasztro blogger, fotós, televíziós személyiség, aki a Forbes 22. helyén is szerepelt már a legnépszerűbb internetes hírességek listáján.

Az ő videóit és minden mozzanatát egy TikTokker srác, Remy Germinario rendkívül viccesen utánozza. Ezért egy nem mindennapi invitálásban lehetett része, amikor Drummond meghívta őt a farmjára és együtt töltöttek egy kis időt, ahol nevettek, beszélgettek, többek között arról is, hogy jött a srácnak, hogy utánozza őt.

„Jó kis találkozás volt, ahol beszélgettünk a kedvenc broadway showjainkról, megosztottuk egymással az álmainkat és jövőbeli vágyainkat. Ezt követően pedig, nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik ilyen vágy, hogy egy közös videót csináljunk majd."

írta Drummond a posztjában.

Germinario is megosztotta a közös élményeket az Instagramján, ahol hozzátette, hogy Drummond rendkívül kedves és lenyűgöző!

Nagyon örült mindenesetre a találkozásnak és alig várjuk, hogy az az új, közös videó elkészüljön!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!