Pocakjával büszkélkedett Camila Cabello TikTokon - ifaktor
camila cabello egy autóban fehér ruhát visel

Az énekesnő bátorítja az embereket, hogy tegyenek úgy, ahogy ő és fogadják el testüket.


Egy friss TikTok-videó keretein belül a "Havana" című top-sláger énekesnője úgy döntött, igenis megmutatja a követőinek, hogy a ledolgozni kívánt pocakja hiába lóg rá a biztonsági övre, mégis ő ezt teljes mellszélességgel elfogadja.

„A saját gondolataim közepette a parkban futottam, hogy egészséges és fitt próbáljak maradni és egy olyan felsőt viselek, ami nem takarja a pocakomat és nem is tűrtem be sehova."
„Nem tűrtem be sehova, mert futottam és ez LÉTEZIK! Úgy ahogy egy normális embernek is, aki nem takargatja folyton."

mondta Cabello a videóban.

A 24 éves énekesnő egyáltalán nem zavartatta magát, hogyan néz ki és mindamellett, hogy fogadjuk el magunkat úgy ahogy vagyunk, arra is felhívja a figyelmet, hogy fontos tennünk az egészségünkért és a testünk karbantartásáért.

A videót kicsivel több mint 24 óra alatt, már több mint 16 millióan látták TikTokon és 3 millió lájkot is bezsebelt már. A kommentelők egyenesen hálájukat fejezik ki a videó alatt, amiért ilyen pozitívan áll ehhez a kérdéshez az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!