Pokorny Liával beszélgetett Lilu - ifaktor

Lilu beszélgetésre, illetve sminktitkai leleplezésére invitálta vendégül Pokorny Liát Liluland YouTube-csatornájára. A beszélgetés elején szó esett Lia főzőtudományáról, szakácskönyve kiadásáról és a fenntarthatóság fontosságáról, mely kapcsán a színésznő elmondta, hogy nemrég klíma-szorongással küzdött.


Elolvasva a videó címét senki nem gondolná, hogy mélyenszántó, elgondolkoztató beszélgetést hallhatunk azon felül, hogy Lia beavat minket a sminkelési rutinjába. Azonban ennek az ellenkezője történt, amelynek a sminkelés csak egy kis részét képzi.

A beszélgetés fő vonala a környezettudatosság és a fenntarthatóság volt, amelyek Lia életében az utóbbi időben- szorongása miatt- kiváltképp figyelmet élveznek. A színésznő elmondta, hogy szorongását ezzel kapcsolatosan akkor tudta leküzdeni, amikor elkezdte tudatosan beépíteni az életébe a fenntarthatóságot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!