Polgár Kriszta belépett a harmadik trimeszterbe - ifaktor
Polgár Kriszta fehér pólóban ül és jógázik

A népszerű blogger, Polgár Kriszta Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy harmadik terhességével belépett a harmadik trimeszterbe. Elárulta azt is, hogy most és eddig hogyan érezte magát.


Polgár Kriszta nemsokára életet ad harmadik gyermekének, aki két fiú gyermek után egy kislány személyében fogja meglátni a napvilágot. Kriszta elárulta, hogy eddig mindegyik várandóssága ugyan úgy telt.

Bár azt is megtudtuk, hogy sajnos eddig egyik sem, így ez a harmadik sem volt zökkenő mentes, de úgy néz ki szerencsére minden rendben van az anyukával és a babával is. Kriszta posztjában elmesélte, hogy nem edzhet már egy jó ideje és ez így is marad már a szülésig biztosan.

„3. trimeszter. Tudom/remélem, hogy még messze a vége. De nekem ez már egy hatalmas megnyugvás, hogy itt tartunk. Sokszor meséltem már nektek arról, hogy a terhességeim mennyi nehézséget tartogattak, ez most sincs másként, mindig van min izgulni, de a lényeg, hogy minden rendben. ❤️
(Cserébe mindig szupergyors és zökkenőmentesek a szüléseim, így most is ebben reménykedem 😉 kopp-kopp).
Azt mondják, minden terhesség más.
Nekem eddig elég hasonlóan teltek, sőt azért voltam meggyőződve arról, hogy ismét kisfiút várunk, mert az első trimeszter pontosan úgy telt ahogy a fiúkkal. A kilók repkednek, ilyenkor mindig úgy érzi az ember, hogy sehol nem áll meg 😏 edzeni sem edzhetek már hónapok óta. De erről legközelebb mesélek nektek"

- árulta el követőinek Instagram-bejegyzésében Kriszta.

Véleményünk szerint Kriszta csodásan fest és nagyon megszépítette a várandósság. Könnyű és zökkenőmentes szülést kívánunk az influenszernek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!