Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét - ifaktor
Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.


Kriszta akkor arra kérte követőit tippeljék meg, hogy szerintük kisfiú vagy kislány van a pocakjában, és nem kevesebb mint 1525 válasz érkezett az influenszer posztja alá. Legutóbbi bejegyzésében azonban már húzta tovább a dolgot, és elárulta, hogy kislányuk lesz.

„Kislány... Alig tudjuk elhinni 💓"

– írta közösségi oldalán az influenszer.

Krisztának és férjének Szabolcsnak jelenleg két fiú gyermeke van Olivér és Vincent személyében, úgyhogy valószínűleg nem szomorkodnak azon, hogy ezúttal egy kislánnyal bővül majd a család.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!