Polgár Kriszta már tudja, de még nem árulja el születendő gyermekének a nemét - ifaktor
Polgár Kriszta már tudja, de még nem árulja el születendő gyermekének a nemét
Polgár Kriszta másfél hete egy kedves családi képpel rántotta le a leplet arról, hogy ismét várandós. Legújabb posztjából az is kiderül, hogy már a gyermek nemét is tudják, de egyelőre nem árulta el követőinek.


A szépségkirálynő már több éve az Egyesült Államokban azon belül is Texasban él férjével és két gyermekével a nyolcéves Olivérrel és a hatéves Vincent-el. A nagy kérdés tehát egyértelműen az, hogy a két fiútestvér mellé érkezik egy harmadik, vagy ezúttal egy kislánnyal bővül a család. Kriszta várja is az ezzel kapcsolatos tippeket az Instagram-oldalán.

„Boy? 💙 Girl? 💗
Mi már tudjuk és nagyon szeretném veletek megosztani pár nap múlva, de nagyon érdekel, hogy mire tippeltek? Kisöcsit vagy kishugit kapnak a fiúk? ❤️ (ha tudod, kérlek az eredeti tippedet írd ide)
(És nem, nincs preferenciánk
😉🥰)"

– írta posztjában.

Az influenszer bejegyzése elég nagyot megy a közösségi médiában, ugyanis már több mint 1100-an fejtették ki véleményüket Kriszta születendő gyermekének a neméről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!