Polgár Krisztának most lett kerek az élete - ifaktor

A népszerű modell, Polgár Kriszta már két csodálatos fiúnak adott életet és harmadik gyermekével várandós jelenleg. Legutóbbi Instagram-posztjában pedig megmutatta, hogyan tudták meg családjával, hogy harmadik gyerekük kislány vagy kisfiú lesz-e.


Az egyre népszerűbbé váló baba nemfelfedő buliknak már rengeteg típusát láthattuk. Van, aki tortából tudja meg, milyen nemű lesz gyermeke van, aki füstfelhőből és az egyik legnépszerűbb, amit Krisztáék is alkalmaztak, az a lufiban rejlő színes konfetti.

Kriszta videó felvételt készített az eseményről, mikor családjával kipukkasztották a lufit és a földre hullottak a színes konfettik. A felvétel alapján nagyon megható pillanat lehetett és mikor Kriszta meglátta, hogy harmadik gyermeke kislány lesz, azonnal el is sírta magát örömében.

„A pillanat és az érzés amit soha-soha nem felejtünk...
Nagyon várunk kicsi lány 💗
A baba nemét borítékban kaptam meg és elvittem egy party kellékes boltba. Odaadtam az eladó srácnak, megkértem, hogy bontsa ki és töltse meg a lufit 🎈olyan színnel ami a borítékban van, én addig a kocsiban várok. Rajtam kívül ketten álltak sorba ugyanezzel a kéréssel, kicsit féltem is, hogy összekeverik 😉
Az úton végig féltem, hogy ki ne pukkadjon a lufi és meg ne tudjam a kis családom nélkül, hogy ki teszi még boldogabbá az életünket... ❤️
Ez egy 4 perces nagyon erzelmes video piciny reszlete, de a tobbit megtartjuk az utókornak"

- számolt be követőinek Kriszta.

A videót ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!