Sikeres felvételit tett egy amerikai egyetemen Polgár Tünde fia - ifaktor
Polgár Tünde fia egy New York-i egyetemen kapott ösztöndíjat
Az Instagramon büszkélkedett vele a luxusfeleség, hogy Danit egy amerikai egyetemre vették fel film és média szakra.

„Büszke Anya vagyok! Semmi nem èr fel azzal a boldogsággal, mint amikor megtudtam, hogy Dani megkapta az elsô ösztöndíjas egyetemi levelèt! Hogy már felvettèk film ès mèdia szakra! Ugyan mèg nem a legáhitottabb egyetemre, de már biztosan jó úton van. Csodás èrzès ès ugyanakkor felfoghatatlan. Már ekkora? Tényleg elmegy New Yorkba? Sírok. Örömömben ès bánatonban. Az Èn pici fiam felnôtt ès nekifog, hogy hegyeket mozgasson az âlmaièrt!"

írta Polgár

Tehát még van olyan cél, ami Dani szeme előtt lebeg, ugyanis egyenlőre, még nem arról az egyetemről kapta a jó híreket, ahová a legjobban vágyik, de így is nagy dolog, amit elért, amihez csak gratulálni tudunk.

Érdekesség, hogy Polgár Dani korábban komoly kritikát fogalmazott meg a VIASAT 3-on futó Feleségek luxuskivitelben című realityről, melyben az édesanyja is szerepel.

„Ezt azoknak írom, akik reménykednek abban, hogy a többi részben többet leszek, mint amennyit az elsőben voltam. Sajnos, közölnöm kell veletek, hogy nem, mivel már a forgatás közben és most is úgy éreztem, hogy az, ami a műsorban történik és amiket tőlem szerettek volna, számomra vállalhatatlan. Sajnos, szerintem nagyon gáz a műsor, de ezt félretéve büszke vagyok az anyukámra és arra, ahogyan viselkedett"

írta Dani a közösségi oldalán.


Ne hagyd ki!