Polly a Facebook-társkereső funkcióját tesztelte - ifaktor
Polly fehér pulcsiban könyököl
A Polly Chanel YouTube-csatorna legújabb videójában Polly megmutatta nekünk hogyan is működik a Facbook-társkereső alkalmazása. Az influenszer videójában elmondja követőinek, hogy szándékai egyáltalán nem voltak komolyak a társkeresőre való regisztráláskor, csupán a kíváncsiság hajtotta.

Pollytól azt is megtudhattuk, hogy statisztikák szerint öt kapcsolatból egy az internetnek köszönhetően jön létre. A vlogger összeszedte nekünk öt különböző pontba, hogy véleménye szerint miért választják ma a fiatalok sokkal szívesebben az internetes ismerkedést.

A hazai influenszer videójában elárulta, hogy nyitott lenne már egy komoly kapcsolatra, szóval az se hátrány, ha esetleg sikerül tényleg megismerkednie valakivel. A korlátozások miatt jelenleg az internetes társkeresőkön kívül nem sok opció maradt az ismerkedésre.

Polly ad pár tanácsot is, főleg férfiaknak, hogy hogyan tudnának javítani a társkereső profiljaikon az eredményesség érdekében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!Ne hagyd ki!