Polly a Facebook-társkereső funkcióját tesztelte - ifaktor
A Polly Chanel YouTube-csatorna legújabb videójában Polly megmutatta nekünk hogyan is működik a Facbook-társkereső alkalmazása. Az influenszer videójában elmondja követőinek, hogy szándékai egyáltalán nem voltak komolyak a társkeresőre való regisztráláskor, csupán a kíváncsiság hajtotta.

Pollytól azt is megtudhattuk, hogy statisztikák szerint öt kapcsolatból egy az internetnek köszönhetően jön létre. A vlogger összeszedte nekünk öt különböző pontba, hogy véleménye szerint miért választják ma a fiatalok sokkal szívesebben az internetes ismerkedést.

A hazai influenszer videójában elárulta, hogy nyitott lenne már egy komoly kapcsolatra, szóval az se hátrány, ha esetleg sikerül tényleg megismerkednie valakivel. A korlátozások miatt jelenleg az internetes társkeresőkön kívül nem sok opció maradt az ismerkedésre.

Polly ad pár tanácsot is, főleg férfiaknak, hogy hogyan tudnának javítani a társkereső profiljaikon az eredményesség érdekében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!