Polly és Pikto: Hogyan legyünk boldogok - ifaktor

Gyuricza Dóri és testvére kicsit több mint egy éve indította el saját YouTube-csatornáját, ami a PollynPikto Életmood elnevezést kapta. Csatornájukon a testvérek fontos társadalmi, főleg nőket érintő témákról beszélgetnek nyíltan. Legújabb videójukban az emberek boldogtalanságának okát firtatják.


A 2020-as évről elmondható, hogy szinte mindenki számára elég megrázó, transzformációkkal teli év volt. Sokaknak kellett szembe nézniük a halálfélelemmel és különböző veszteségekkel. A lányok véleménye szerint a legtöbben elfelejtettük, hogy lehetne a boldogságra is törekedni a túlélés helyett.

A lányok videójukkal az ebben a helyzetben való boldogság keresésére és megtalálására adnak nekünk tippeket, praktikákat, mivel jelenleg se szórakozni nem tudunk eljárni, se a szeretteinkkel nem tudunk minőségi időt tölteni.

Köszönjük a lányoknak a fantasztikus beszélgetést, amit videójuk által adtak át nekünk. Reméljük sokaknak segíthet ezekben a bizonytalan időkben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta túl van várandóssága nehezén

A külföldön élő influenszer, Polgár Kriszta közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy túl van terhessége nehezén, azaz betöltötte várandóssága 24. hetét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!